Öntapadós vinyl, molinó

Roland VG2-540, 130 cm széles, 4 színes, (CMYK ) professzionális nyomtatóval a legjobb minőségű grafikát tudjuk készíteni.

A plakátok kiváló marketing eszközök a mai napig. Az online marketing térhódítása nem kiszorította a plakátokat, sokkal inkább megduplázta azok felhasználási lehetőségeit, hiszen a digitálisan készített plakátokat akár közösségi felületen is el lehet helyezni.

Mindemellett a mai napig a koncerteken, eseményeken jelen vannak a hagyományos  kültéri és beltéri poszterek különböző  kivitelben, amelyek A0, A1, A2, méretekben rendelhetőek. Plakátokat éppen úgy szereti a célközönség, mint a citylight és óriásplakát méretű változatokat.

Öntapadós kültéri vagy beltéri vinyl matrica

Manapság a legkeresettebb dekorációs eszköz az öntapadós nyomtatott műanyag alapú fólia, amit a kirakati üvegre lehet helyezni. Így az érdeklődök, már messziről láthatják, hogy mire számíthatnak, ha belépnek az üzletbe. Ezek a fóliák rendkívül látványosak és nagyon igényesek.

A mai modern vinyl anyagok nem csak fém, de akár lakkozott fa felületen, padlón, műanyag vagy üveg felületeken is jól megtapadnak. Előnye, hogy ellenálló, erős tapadási felülettel bír, enyhe fizikai hatásoknak is ellenáll, akár időjárási hatásoknak is kitehető. Tartóssága laminálással fokozható.

Vinyl előnyei:

 • kedvező ár-érték arány
 • kicsitől nagy méretig nyomtatható
 • 1 darabtól a szériáig rendelhető
 • univerzálisan alkalmazható bel- és kültéren egyaránt
 • UV-álló kivitel tartós kültéri használatra
 • könnyen szállítható
 • jól látható, figyelemfelkeltő, egyedi

Matrica, plotter fóliavágás, autó matrica

Különféle méretű, kis vagy nagy darab matricák nyomtatása bármilyen formában (pl. négyzet, kör vagy egyedi alakú) különböző felhasználási lehetőségekkel, akár saját termékekre is felragaszthatóak.  A méretre vágott matricára könnyedén elhelyezhető saját logónk,  ami nagyszerű reklám lehetőség mindenki számára.  Válasszon különféle alapanyagok közül, helyezze akár a kirakatra, falra vagy autóra.

Előnyök:

 • Professzionális, vízálló, UV nyomtatás

 • akár átlátszó matrica is rendelhető professzionális fehér nyomtatással

 • univerzálisan alkalmazható bel- és kültéren egyaránt

 • jól látható, figyelemfelkeltő, egyedi

 • kis és nagy méretben nyomtatható

Átlátszó öntapadó kültéri matrica

Műanyag alapú, kültéri öntapadós anyag, a matrica alapanyaga átlátszó. Figyelem! Csak fehér alapra ragasztva lesz színhelyesen látható a grafika, mivel a festék önmagában is jórészt átlátszó, így minél sötétebb alapra ragasztod a matricádat, annál kevésbé fog élénken, színhelyesen látszódni a matricára nyomtatott grafika. Tartóssága laminálással fokozható.

One way vision fólia (matrica)

perforált ablakmatricát más néven one way vision fóliát lyukacsos anyagszerkezete miatt olyan üveg és vitrinfelületeken használjuk ahol kintről kell hogy látszódjon a grafika, bentről pedig ki lehessen látni. A perforált ablakmatrica átengedi a fény így nem sötétíti el az üzlethelyiséget. A one way vision lyukacsos fóliára fotominőségben lehet nyomtatni, a perforált matrica időtálló és uv álló. Vállaljuk lyukacsos owv matrica tervezését – gyártását – ablaküvegre ragasztását és régi fólia leszedését üzlethelyiségek, kirakatok, vitrinek, vendéglátó egységek üvegfelületeire. A owv matrica formára is vágható részleges dekornak.