[breadcrumbs]

Fénymásolás, nyomtatás, laminálás

Az olyan tevékenységeket, amikor valamilyen dokumentum sokszorosítását végzik, reprográfiának nevezik. Ide tartozik a fénymásolás is. A fénymásolás talán az egyik legnagyobb találmány, ami sokban megkönnyítheti a mindennapi munkavégzést. Cégeknél, iskoláknál alapvető felszereltség, hiszen ilyen területeken nagy mennyiségben történik bizonyos dokumentumok, céges papírok, dolgozatok sokszorosítása, de ezek mellett egyéni felhasználása is nagyban elterjedt.

Minden üzletünkben lehetőség van önkiszolgáló illetve általunk végzett nyomtatás igénybevételére, A4, A3 méretben, szinte bármilyen adathordozóról, pendrive-ról, vagy internetről is.

Nagy sebességű gépeinken nagyobb oldalszám is percek alatt elkészül, így akár megvárható. Összes gépünk tud kétoldalas kivitelben is nyomtatni.

Azonnali árak: nincs sürgősségi felár, minden nyomtatást amint lehet elkezdünk, legtöbb esetben azonnal, így a nyomatok megvárhatók üzleteinkben.

Gyors és kiváló minőségű fekete-fehér és színes nyomtatási szolgáltatást biztosítunk szabvány és egyedi méretekben is.

Üzletünkben lehetséges önkiszolgálóan vagy kollégáink segítségét igénybe véve is másolni, nyomtatni.

Nagy mennyiségű üzleti nyomtatást is vállalunk, amely a rendelés kézhezvételétől számított néhány órán belül befejeződhet.

Csere és elállási jog

A fogyasztó megrendelésére, egyedileg legyártott, a fogyasztó igényeinek megfelelő tulajdonságokkal rendelkező termékek kerülnek megrendelésre, amelyeket külön a megrendelőnek készítünk el. Nem illeti meg elállási jog a fogyasztót, olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak.

Cégünk jellemzően a fogyasztó megrendelésére, egyedileg legyártott, a fogyasztó igényeinek megfelelő tulajdonságokkal rendelkező termékek kerülnek megrendelésre, amelyeket külön a megrendelőnek készítünk el. Ezért, ezekre a termékekre nem vonatkozik a 14 napos elállási jog gyakorlásának vagy a termék cseréjének lehetősége.

Ez esetben a rendelések lemondása e-mailen vagy telefonon keresztül történhet (elérhetőségeinket megtalálja többek között a „Kapcsolat” fül alatt) a rendelés leadásától számított 24 órán belül, abban az esetben, amennyiben a rendelés gyártása nem kezdődött meg.

Alapja, jogszabály: 

Egyedi termékek

A Korm. rendelet 29. § (1) bekezdés c) pontja tartalmazza az egyedi termékek kategóriájának fogalmát: „A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát olyan nem előre gyártott áru esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan áru esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak.” Olyan termékekről van tehát ez esetben szó, melyet a fogyasztó által megadott jellemzők szerint készítenek el. Ebbe a kategóriába esik bármely olyan nem előre gyártott áru, amelynek elkészítése a fogyasztó egyéni választásán vagy döntésén alapul. Amikor tehát azt kell eldöntenünk, hogy az általunk forgalmazott termék bele tartozik -e a fenti kategórába, akkor az alábbiakat kell szem előtt tartani:
  • olyan terméket árulunk-e, aminek a jellemzőit a fogyasztó adja meg,
  • olyan termékről van-e szó amelyet a fogyasztó személyére szabtunk, tehát például az alap termékünket a fogyasztó által kért egyedi jellemzőkkel látjuk el, amelyeket egyedileg kellett beszereznünk,
  • olyan termékről van-e szó ami névre szól, vagy olyan termék, melyeken a fogyasztó személyes adatai szerepelnek (névvel vagy a fogyasztó által kért szöveggel, képpel ellátott termék)